Wat kun je doen?

Je kunt diverse 'groene' kruidenworkshops bij me volgen. Ga back to basic en doe eens mee met zo'n natuurlijk workshop, waarbij iedere keer een ander thema aan de orde komt, zoals: 

  • je kindje natuurlijk beter
  • jeuk, huiduitslag en eczeem
  • met kruiden fit de herfst/winter door
  • soepel en fit met kruiden
  • balans in maag en darmen
  • voorjaarsschoonmaak voor je lijf

Natuurlijk maken we bij iedere workshop uitsluitend gebruik van biologische en/of natuurlijke producten! 

Ook heel leuk zijn de workshops over het maken van natuurlijke verzorgingsproducten, die je eventueel samen met je dochter kunt bijwonen. Van april tot en met oktober kun je ook naar de interessante workshops eten uit de natuur komen. Bij iedere workshop krijg je een reader met veel informatie en handige tips. We hebben het niet alleen over kruiden, maar ook over gezond leven in het algemeen en wat voeding hierin kan betekenen. 

Je vind het vast leuk om zelf een kruidenzalf te maken, een hoestdrank of bijvoorbeeld een dagcrème. Kijk op het rooster welke workshops er de komende drie maanden op de planning staan! 

Of wil je misschien dat ik een workshop op maat bij jouw thuis kom geven, omdat je een vriendinnenparty geeft of een vrijgezellenfeestje? Bel me om de mogelijkheden te bespreken of stuur een berichtje. Ook een afdelingsuitje op locatie kom ik graag nóg leuker maken met een groene, biologische en leerzame workshop.  

Of ga je een keer mee om te ontdekken wat je kunt eten uit de natuur? Dat kan in het zomerseizoen tijdens een informatieve en leuke kruidenwandeling in de Rekerhout in Alkmaar, waarbij je bijvoorbeeld leert welke kruiden je kunt eten.

Stuur een mail naar: info@madelief-kruiden.nl

Geïnteresseerd?

Wilt u meer weten over mijn diensten of cursussen?

Neem contact op